Hallo,

Ik ben een fiets. Helaas ben ik achtergelaten door mijn vorige eigenaar. Sindsdien ligt ik in de bosjes bij de bushalte op de Rijnsburgerweg. Je kan mij makkelijk zien bij Frederiksoord in Rijnsburg.

Twee maanden geleden ben ik gedumpt door mijn vorige liefde en sindsdien lig ik te roesten in de bosjes. Ik ben een Gazelle Fiets met lichte gebruikssporen. Mocht je mij willen meenemen, neem dan wel je fietspomp mee en de sleutel van het slot.

Natuurlijk zou ik het ook super fijn vinden als mijn vorige baasje mij zou willen ophalen. Mocht dat niet kunnen, dan zou ik graag naar het fietsenasiel van de gemeente Katwijk willen. Daar zijn nog meer weesfietsen zoekende naar een nieuwe eigenaar.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

  1. De eigenaar is een bekende bij de gemeente en ze vinden hem daar maar een ouwe zeur. Altijd wat te mekken over ouwe zaken. Op een ouwe fiets moet je het toch leren had hij nog gezegd. Nee, die fiets was niet van hem.

Comments are closed.