Op woensdag 17 augustus om 10.30 uur vertrekt de 32-jarige Lisette van Marrewijk voor een fietstocht van twee maanden en ruim 2.700 kilometer naar Santiago de Compostella. Met de fietstocht wil ze geld bij elkaar trappen voor de realisatie van een beweegtuin in verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin.

In Topaz Overduin wonen mensen wonen met de ziekte van Huntington, dementie en psychiatrische problematiek. Tijdens haar soloreis vraagt Lisette dan ook aandacht voor deze ziektes. Uiteraard vertrekt Lisette vanuit Overduin in Katwijk. Enkele medewerkers van het verpleeg- en behandelcentrum fietsen een stuk met haar mee om haar zo een steuntje in de rug te geven.

Beweegtuin
Topaz Overduin is al enkele maanden bezig om geld in te zamelen voor de realisatie van een beweegtuin voor haar 190 bewoners. In totaal is een bedrag van 50.000 euro nodig. De teller staat momenteel op bijna 25.000 euro. Het sponsorgeld dat Lisette bij elkaar fietst is daarom meer dan welkom.

Steun Lisette
Iedereen die Lisette wil steunen, kan haar volgen via haar website www.societyscan.com en een donatie overmaken via de fundraisingpagina www.dreamordonate.nl/6542-beweegtuin-voor-verpleeghuis. Elke donateur die een bedrag boven de 50 euro schenkt en zijn adres achterlaat, krijgt een persoonlijk kaartje van Lisette uit Frankrijk, Spanje of Portugal.

Comments

comments

DELEN