REGIO – Op vrijdag 10 maart wordt voor de veertiende keer De Sterkste Schakel Trofee uitgereikt. De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business.

De verkiezing richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland, die begrijpen dat in deze tijd klantgerichtheid en klantvriendelijkheid van het grootste belang zijn. De genomineerde bedrijven zijn stuk voor stuk sterke ankers in onze regionale economie.

Katwijkse nominaties
Dit jaar zijn 3 ondernemingen uit de gemeente Katwijk genomineerd: Oudshoorn Hoveniers, Wasserij Meerzicht en Autobedrijf Stipdonk.

Sectorprijzen en bijzondere categorieprijzen
Voor de Sterkste Schakel Verkiezing worden bedrijven voorgedragen door andere bedrijven. De genomineerde bedrijven zijn onderverdeeld in tien sectoren, van techniek tot internationaal zakendoen. Tevens zijn er bijzondere categorieprijzen te winnen zoals de Grant Thornton Aanmoedigingspenning, de Beste Website, de Penning voor Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer en tot slot de Publieksprijs. Bij deze laatste prijs kan het grote publiek een persoonlijke stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Het publiek kan vanaf zaterdag 4 maart om 10.00 uur stemmen op sterkste-schakel.nl/stemmen. De stembus sluit op 10 maart om 16.00 uur.

De jurering
De jury bestaat uit een algemene en een vakjury. Deze onafhankelijke jury bestaat uit een gerenommeerd gezelschap zijn regiobrede organisaties, aangevuld met diverse bestuurders van ondernemersverenigingen en vertegenwoordigers. De sectorwinnaars van voorgaande jaren krijgen ook een plek in de jury. Alle ontvangen ingevulde vragenformulieren van de genomineerden worden bestudeerd en alle genomineerden worden door de jury persoonlijk in duo’s bezocht. Alle plussen en minnen worden tot in detail besproken op het Grote Juryberaad. De stemming van de jury tijdens het Grote Juryberaad vindt plaats onder toezicht van de notaris.

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op sterkste-schakel.nl

VIARijnstreek Business