Tussen 2 en 11 november vervangt de aannemer asfalt in verschillende straten in Katwijk. De weg wordt helemaal of gedeeltelijk afgesloten tijdens het werk.

Afsluiting Nieuwe Duinweg, Katwijk aan den Rijn, 2 tot en met 5 november

De Nieuwe Duinweg wordt tussen het Westerbaanpad en het DVS-gebouw afgesloten om het asfalt te vervangen. Voor het auto- en fietsverkeer worden omleidingen ingesteld. Voetgangers kunnen niet langs het werk.
De weg is afgesloten vanaf woensdag 2 november 07.00 uur tot zaterdag 5 november 17.00 uur.

Afsluiting Torenvlietslaan, Valkenburg, 4 tot en met 5 november

De Torenvlietslaan wordt tussen de Voorschoterweg en het kruispunt bij het parkeerterrein van Jongeneel Transport afgesloten om het asfalt te vervangen. Voor het auto- en fietsverkeer worden omleidingen ingesteld.
De weg is afgesloten vanaf vrijdag 4 november 07.00 uur tot zaterdag 5 november 17.00 uur.

Afsluiting Sandtlaan, Rijnsburg, 5 november

De Sandtlaan wordt tussen de Bruggravenlaan en de Boslaan afgesloten om het asfalt te vervangen. Voor het auto-/vrachtverkeer worden omleidingen ingesteld. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.
De weg is afgesloten op zaterdag 5 november 2016, van 07.00 uur tot 13.00 uur.

Afsluiting Zeeweg richting Koningin Julianalaan, Katwijk aan Zee, 5 november

De Zeeweg wordt tussen de Duinoordweg en het Miereweidepad in één richting afgesloten om het asfalt te vervangen. De afgesloten richting is richting de Koningin Julianalaan. Er wordt een halve rijbaanafzetting met verkeersregelaars toegepast. Verkeer kan langs de werkzaamheden op aanwijzingen van de verkeersregelaars. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.
De werkzaamheden vinden plaats op zaterdag 5 november, van 08.00 tot 14.00 uur.

Afsluiting Noordwijkerweg Rijnsburg, 10 en 11 november

De Noordwijkerweg wordt ter hoogte van de Petronella van Saksenstraat afgesloten voor het verwijderen van het verkeersplateau. Voor het auto-/vrachtverkeer worden omleidingen ingesteld. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.
Het werk start om 19.00 uur op donderdag 10 november 2016 en duurt tot 02.00 uur vrijdag 11 november.

Comments

comments

DELEN