Het thema van Flower Parade Rijnsburg 2016 is´Best of Holland´. Waar is Nederland beroemd om en wat is mooi uit te beelden in bloemen. Dat was de uitdaging bij het bedenken van de onderwerpen van de praalwagens.

Samen met de sponsors kwam het creatieve team van Stichting Rijnsburgs Bloemencorso met onderwerpen als Dutch DJ´s, Nederland Musealand, Landbouw & Visserij, Toerisme, Heel Holland Bakt en natuurlijk Flowers around the World. Na het succes van ´Sound of Flowers´ vorig jaar wil men dit jaar nog beter en mooier voor de dag komen.

Op zaterdag 13 augustus a.s. wordt het vast en zeker weer druk in de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 71e keer. Een bijna rijdende theatervoorstelling met acteurs en actrices op de praalwagens. Daar zorgt Daan de Mooij van Lollypop Entertainment wel voor. Het maakt Flower Parade Rijnsburg tot een bijzonder schouwspel.

Rustig op het gemak de praalwagens bekijken kan op 12 augustus tijdens de gratis toegankelijke Flower Parade Show in bloemenveiling van Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een geweldige avond met muziek en honderdduizenden bloemen. Tijdens een heerlijke wandeling op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk op zondag 14 augustus zijn de praalwagens nog eens te bewonderen.

vrijdagavond 12 augustus: in Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg de ´Flower Parade Show
zaterdag 13 augustus: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
zondag 14 augustus: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk

Comments

comments

DELEN