Vrijdag 12 augustus vond het alom bekende Flower Parade feest plaats. Het feest, dat werd gehouden in een hal van de veiling FloraHolland, was weer drukbezocht. Wat jaren geleden is begonnen als een bezichtiging van de praalwagens voor het publiek, is nu één van de drukst bezochte attracties van de Rijnsburgse feestweek geworden.

De Lions kijken terug op een geslaagd evenement waarbij een bedrag van 15.000 euro werd opgehaald. Hier is nog een bedrag aan toegevoegd doordat Parlevliet & Van der Plas BV 500 haringen sponsorde en Heemskerk Fresh & Easy vervolgens 2 euro per haring sponsorde. De dames van de klederdrachtgroep van het Genootschap Oud Katwijk deelden de haringen, natuurlijk mét uien, uit bij de stand van Heemskerk fresh & easy.

Alle netto opbrengsten van de avond zijn bestemd voor lokale goede doelen. Dit jaar zijn dat:

– Een fietstocht door Rijnsburger Arjan Dronkert ten behoeve van patiënten van de
spierziekte Duchenne.
– De Dag van de Mantelzorg in Katwijk en omstreken.
– World Servants, een groep Rijnsburgse jongeren, die in Guatemala een
kinderopvangcentrum bouwt.
– Het Jarakin Instituut. Bloemenkweker Jan Prins bouwt in Haïti een nieuwe school.
– Expertise Huntington bij Topaz Overduin in Katwijk.

Mede dankzij de vele sponsors kon de Lions Club Rijnsburg-Valkenburg deze actie tot een succes maken. Op het grote scherm waren de steunpilaren van deze actie de hele avond te zien. De Lions Club dankt hen nogmaals voor hun enorme steun. De Lions Club Rijnsburg-Valkenburg wil verder alle mensen die zich voor deze avond belangeloos hebben ingezet van harte bedanken voor hun medewerking. In het bijzonder de Bloemenveiling FloraHolland en alle bloembindsters! Mocht U dit feest hebben gemist dan moet U zeker proberen om er volgend jaar bij te zijn! Een feestavond als deze is uniek in de regio.

foto vrijwilligers

foto publiek

Comments

comments

DELEN