Sinds kort wordt het televisiesignaal van RTV Katwijk door meer TV-aanbieders uitgezonden. RTV Katwijk zendt al jaren de vergaderingen van de gemeenteraad uit.

Wie geen kabelaansluiting heeft, kon RTV Katwijk alleen via internet ontvangen, niet op de televisie. RTV Katwijk is nu ook opgenomen in het TV-pakket van onder andere KPN. Dat is volgens de gemeente goed nieuws voor de lokale democratie.

RTV Katwijk is voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort te zien op TV-kanaal nummer 343 (met de witte afstandsbediening) en voor klanten van XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt te zien op TV-kanaal nummer 2131 (met de zwarte afstandsbediening).

De eerstvolgende raadsvergadering vindt plaats op donderdag 14 januari, vanaf 19.30 uur. Aan de orde zijn dan onder andere een debat over de actualisatie van het archeologiebeleid, een gesprek met de teamchef van de politie over de ontwikkeling van de veiligheid in Katwijk en een kort debat over het aantal stembureaus bij het referendum op 6 april.

De gemeenteraad vergadert elke twee weken, op donderdagavond. De agenda’s, de vergaderstukken en nog meer informatie zijn te vinden op de website www.katwijk.nl/gemeenteraad.