Donderdag tekenen de gemeente, SHD en Dunavie de Prestatieafspraken Katwijk 2016-2019.

Wethouder Krijn van der Spijk, Cees Oostindie van Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek (SHD) en Alfred Busser, directeur-bestuurder van woningcorporatie Dunavie, zullen de afspraken ondertekenen. Na de ondertekening vertellen zij over deze prestatieafspraken.

Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzame kwaliteit
De gemeente, Dunavie en SHD zijn in Katwijk voor huurders de belangrijkste partijen. Zij willen samenwerken in een partnerschap. Hun gezamenlijke doel: betaalbaar, duurzaam en prettig wonen in Katwijk. Binnen de eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden geeft elke partij hier zelf richting aan. Met dit partnerschap willen de partijen maximaal resultaat in een veranderende woonmarkt.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

  1. “Na de ondertekening gaan ze vertellen over de prestatieafspraken” En laat dat nou tekenend zijn voor hoe het hele proces is verlopen om te komen tot de prestatieafspraken. Van huurdersparticipatie is totaal geen sprake geweest. Het is een goed voorbeeld van hoe het niet moet. De hoop is gevestigd of er nog een paar raadsleden zijn die nog even terug kijken naar het procesverloop en het de door de SHD opgevoerde theaterstukje enkele weken geleden tijdens de raadsvergadering en met wat voor resultaat ze nu komen en hoe dat tot stand is gebracht. Wij wensen hun veel wijsheid daarbij. Wij hebben onze conclusie in ieder geval getrokken (n.b. deze kunt u lezen op op onze website http://www.huurdersplatformkatwijk.nl )

Comments are closed.