De gemeente heeft in de afgelopen weken op het Burgemeester Koomansplein in Rijnsburg waarschuwingen uitgedeeld naar aanleiding van fout parkeren, maar gaat nu beboeten.

Parkeren buiten de vakken kan leiden tot gevaarlijke situaties en irritaties bij andere weggebruikers. Op het Burgemeester Koomansplein wordt vaak geparkeerd buiten de parkeervakken. Politie en gemeente hebben hier veel klachten over gekregen.

Om die reden hebben politie en GOA’s de afgelopen weken waarschuwingen uitgedeeld. Omwonenden zijn hier per brief over geïnformeerd. Vanaf nu worden er ook bonnen uitgeschreven. De gemeente: “dus zorg dat uw geparkeerde auto daar staat waar het mag”.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

  1. is het dan te veel gevraagd om ook op de zondagen rond de kerken een bonnetje uit te schrijven, of zijn kerkgangers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg gevrijwaard?

      • nee hoor, maar wel het idiote dat je bij foutparkeren op werkdagen geheid een bon krijgt, maar je op zondag je auto overal kan wegzetten waar je maar wil, zonder dat er een bekeuring volgt. Het kan natuurlijk zijn, dat de parkeerwachters zo gefrustreerd zijn over het feit dat zij op zondag niet mogen handhaven, dat zij op werkdagen extra hun best doen om geen enkele foutparkeerder te missen.