KATWIJK – Op donderdag 7 december is vanaf 19.45 uur tot 20.30 uur in de Strandzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Integrale herinrichting buitenruimte Aquamar’.

Het definitieve ontwerp voor de openbare buitenruimte bij Aquamar als duinachtig landschap met daarin opgenomen een speeltuin en de nieuwe vormgeving van het marktplein is in samenspraak met de omwonenden, het bestuur van de Triumfatorkerk, de Groen van Prinsterer school en de wijkraad tot stand gekomen en door het college vastgesteld.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het door het college voorgestelde ontwerp en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. U kunt tijdens de hele vergadering meepraten.

De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 21 december en neemt de gemeenteraad op 18 januari 2018 een besluit over het benodigde krediet voor de integrale herinrichting van de buitenruimte bij Aquamar.

Aanmelden
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via:

e-mail: griffie@katwijk.nl
telefoon: (071) 406 53 02
Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Comments

comments

DELEN