Bent u een mantelzorger? Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? Doet u dit al voor een langere tijd, onbetaald en in uw eigen tijd?

Dan kunt u in aanmerking komen voor de Blijk van Waardering (voorheen Mantelzorgcompliment).

Daarmee willen we u graag bedanken. Want u bent als mantelzorger onmisbaar voor de samenleving. De Blijk van Waardering is een bedrag van 100 euro.

U komt in aanmerking voor “Blijk van Waardering” als u minimaal 8 uur per week en langer dan 3 maanden zorg verleent aan een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw omgeving. Dit doet u onbetaald en in uw eigen tijd.

Wilt u in aanmerking komen voor de Blijk van Waardering ? Dan zijn er enkele voorwaarden. Zo moet de degene voor wie u als mantelzorger zorgt, inwoner zijn van de gemeente Katwijk. U mag zelf wel buiten de gemeente wonen.

U vult samen met degene voor wie u zorgt het aanvraagformulier in.

Daarnaast vragen wij u zich in te schrijven bij Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning. Dit kunt u tegelijk met uw aanvraag regelen.

Lees alle voorwaarden en vraag uw Blijk van Waardering aan op www.katwijk.nl/dankuwel. Aanmelden kan tot 30 november. Heeft u vragen? Neem dan contact op met tel. 071 406 5020