Het gemeentehuis van Katwijk is telefonisch goed bereikbaar, dat blijkt uit onderzoek van Telefoonboek.nl.

Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt ]dat 90,4% van de gemeentehuizen in Nederland slecht bereikbaar zijn. Een instantie wordt als ‘slecht bereikbaar’ opgenomen wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep. Dit kwam voor in 369 van de 408 gevallen.

Beoordeling
Onder de slechtst bereikbare gemeentehuizen, waar in de consumentenbeoordeling het rapportcijfer ‘één’ aan werd toegekend, vallen enkele grote gemeenten: onder andere Maastricht, Zaanstad en Oss krijgen deze laagste score toebedeeld. Gemeentehuizen die wél goed scoren zijn onder andere te vinden in de gemeentes Midden-Delfland, Smallingerland en Katwijk.

Ruimte voor verbetering
De resultaten van dit onderzoek bieden op zijn zachtst gezegd een hoop ruimte voor verbetering. “Zeker als het gaat om instanties die onderdeel zijn van lokale overheden. Deze zouden zich toch flink achter de oren moeten krabben, aangezien zij in essentie toegankelijk horen te zijn voor vragen van de bewoners uit die gemeenten” aldus Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl.

Comments

comments

DELEN