Wethouder van der Spijk heeft een cadeaubon overhandigd aan de heer en mevrouw Van Rhijn, als blijk van waardering voor hun deelname aan het woonpanel van de gemeente.

In september heeft de gemeente een oproep gedaan aan alle burgers van de gemeente Katwijk om via het Woonpanel mee te praten over het thema wonen. 191 inwoners hebben deelgenomen aan het onderzoek. Alle deelnemers zijn bedankt met een cadeaubon.

‘Inzicht in de wensen en ervaringen’
Krijn van der Spijk onderstreept het belang van het Woonpanel in de gemeente Katwijk: “Dankzij alle deelnemers krijgt de gemeente steeds meer inzicht in de wensen en ervaringen met huisvesting. Zo signaleren we trends, ontwikkelingen en kunnen we nieuwe inzichten goed gebruiken bij het zorgen voor goede en passende woonruimte voor al onze inwoners.” De gemeente neemt de resultaten ook mee in haar gesprekken met andere spelers op de woningmarkt, zoals ontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties.

Doe mee met het Woonpanel
De samenleving verandert en de gemeente verandert mee. De toekomstige woningmarkt vraagt om flexibiliteit, creativiteit en denken in kansen. Met het Woonpanel laat u uw stem horen en denkt u mee over het thema Wonen. De resultaten van het onderzoek van het Woonpanel worden gebruikt voor projecten en activiteiten die bijdragen aan het woongenot van de Katwijkse bevolking. In januari 2017 vindt er een volgende editie plaats. Doet u ook mee? Mail naar woonpanel@katwijk.nl of kijk op www.katwijk.nl/woonpanel