Denk mee over wat de nieuwe burgemeester van Katwijk moet kunnen en waar hij of zij zich voor moet inzetten. Stuur een e-mail naar nieuweburgemeester@katwijk.nl. De voorzitters van de gemeenteraadfracties gebruiken uw bijdrage bij het opstellen van de profielschets van de nieuwe burgemeester.

Tussen maandag 5 en vrijdag 16 september kunt u uw antwoorden op onderstaande twee vragen sturen. De fractievoorzitters zijn zeer benieuwd.
1. Wat moet de nieuwe burgemeester kunnen?
2. Waar moet de nieuwe burgemeester zich voor inzetten?
De reacties worden door de fractievoorzitters gebruikt bij hun afwegingen over de vaardigheden en de invulling van taken en rollen die in de profielschets terechtkomen. Alle reacties worden geanonimiseerd in een bijlage toegevoegd bij het voorstel voor een profielschets aan de gemeenteraad.

Reactie insturen
De fractievoorzitters hopen dat veel inwoners hun reactie gaan geven. Het e-mailadres nieuweburgemeester@katwijk.nl is vanaf 5 september in gebruik. Vermeld bij uw reactie uw naam en adres, zodat duidelijk is dat de reacties van inwoners van de gemeente Katwijk afkomstig zijn. Kunt u niet per e-mail reageren, stuur dan een reactie per post naar Nieuwe Burgemeester t.a.v. de griffier, Postbus 589, 2220 AN Katwijk.