ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers geeft op vrijdag 10 juni een vervolg aan zijn ‘Provincietour’ door Nederland. Tijdens zijn tour in Zuid-Holland werkt Segers onder meer mee bij ‘Binders’ in Katwijk, waar mensen met een beperking een kans krijgen om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Segers wil laten zien dat ieder leven waardevol is en zet door zijn bezoek zijn pleidooi voor een inclusieve samenleving kracht bij. Samen met de deelnemers van Binders bezoeken ze de Willem van Veenschool. Daar zal gewerkt worden aan het onderhoud van het groene schoolplein. Ook Segers in gesprek gaan met de school over de combinatie die Binders legt met de omgeving en welke meerwaarde dit heeft voor de school en de scholieren.

Na Groningen, Friesland, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Holland en Drenthe is Zuid-Holland de achtste ‘halte’ van de Provincietour die ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers aflegt.

Tijdens de Provincietour bezoekt hij de twaalf provincies voor ontmoetingen in de provincie waarbij voor de inwoners van de provincie urgente onderwerpen centraal staan. De ChristenUnie-voorman wil met deze provincietour zijn betrokkenheid bij de provincies kracht bijzetten en de contacten met lokale politici versterken.

Comments

comments

DELEN