Woensdag 23  maart organiseerde Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de warme mantel voor mantelzorgers in de Gemeente Katwijk. Tijdens deze contactmiddag gingen 35 mantelzorgers aan de slag met het maken van een paasstukje onder leiding van Marleen van Duijn. Asli Filiz, sociaal werker mantelzorgondersteuning, kwam  vertellen over de burenhulpbank wehelpen.nl/gemeentekatwijk  en gaf informatie over welke vrijwilligersorganisaties u als mantelzorger kunnen ondersteunen. 

Het was een ontspannende activiteit om even los te komen van de dagelijkse zorg in de (thuis) situatie en een mooi moment om in contact te komen met andere mantelzorgers. Iedereen ging aan het eind van de middag naar huis met een leuk paasstukje.

Zorgt u meer dan 8 uur per week langer dan drie maanden voor iemand met een beperking of chronische ziekte? Dan bent u mantelzorger. Wilt u in de toekomst soortgelijke bijeenkomsten bijwonen, registreert u zich dan bij Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning. .Dit kan telefonisch op 071-4033323 of digitaal via de website  www.mantelzorgsteunpunt.nl

 

Vorig artikelKatwijk Marketing ontwikkelt nieuw plan voor Katwijk
Volgend artikelConcerttour LEV – ‘Morgen dans je weer’