KATWIJK – Zaterdag 23 september organiseerde Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning in samenwerking met woonzorgcentrum de Wilbert, de warme mantel voor mantelzorgers in de gemeente Katwijk.

Tijdens deze contactochtend maakten 40 mantelzorgers kennis met vier verschillende workshops zoals stoel yoga, mindfulness, creatief met vilt en mandela tekenen. Ook werd er tijdens de ochtend het WeHelpen ontmoetingspunt in de Wilbert geopend. Het ontmoetingspunt is vanaf nu toegankelijk voor iedereen die via WeHelpen met elkaar in contact wilt komen.

Het was een ontspannen ochtend om even los te komen van de dagelijkse zorg in de (thuis) situatie. Daarnaast was het een mooi moment om in contact te komen met andere mantelzorgers. Na de workshops werd een heerlijke lunch geserveerd. Uit evaluatie bleek de bijeenkomst als zeer geslaagd te zijn beoordeeld door de aanwezige mantelzorgers.

Zorgt u meer dan 8 uur per week langer dan drie maanden voor iemand met een beperking of chronische ziekte? Dan bent u mantelzorger. Wilt u in de toekomst soortgelijke bijeenkomsten bijwonen, registreert u zich dan bij Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning. Dit kan telefonisch op 071-4033323 of digitaal via de website www.mantelzorgsteunpunt.nl

Comments

comments

DELEN