FOTOPolitie Katwijk

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die vrijdagavond rond 20.30 uur plaatsvond op het Biltpad, onder de brug van de N206. Dit is het verlengde van de Zeilmakerstraat bij de Albert Heijn in ’t Heen.

Twee fietsers werden onder de brug aangesproken door een jongen die daar stond. De jongen trok één van de fietsers van zijn tweewieler waarna er nog twee andere mannen vanuit de bosjes verschenen. Alle drie de jongens begonnen de fietser hard op het gezicht te slaan en schoppen tot hij zijn portemonnee afgaf. De andere fietser kon niets tegen de agressieve jongens doen en vluchtte voor zijn eigen veiligheid. Toen de drie jongens de portemonnee hadden, vluchtten zij rennend naar boven, over het fietspad langs de N206 in de richting van de Zeeweg.

De drie daders waren allemaal donker gekleed, met een capuchon of muts op en een sjaal voor het gezicht en handschoenen aan.

De recherche krijgt graag alle tips over de verplaatsing van de daders en over een evt. aangetroffen portemonnee met mogelijk de ABN-AMRO bankpas en ID-kaart er nog in.

Comments

comments

DELEN