Benieuwd wat we gaan doen? Kom op 18 december om 19.30 uur naar de kennismaking in Huize Callao. In december start Welzijnskwartier een nieuw theaterproject. Onder leiding van een professionele regisseuse gaan spelers hun eigen voorstelling maken.

Ben jij minstens 14 jaar oud en wil jij jouw theatertalent de wereld laten zien? In samenwerking met jongeren, een theatermaakster en medewerkers van het Welzijnskwartier wordt er een supergaaf theaterstuk neergezet. Het project is een proces waarin jongeren samenkomen, het bewustzijn wordt vergroot en talenten worden ontdekt en ontwikkelt. Jongeren vanaf 14 jaar met dans-, zang-, rap- en acteertalent kunnen shinen op het podium. Liever achter de schermen bezig? Je bent ook van harte welkom wanneer jij liever aan de slag gaat met het decor, licht en muziek! De repetities vinden wekelijks plaats op maandagavond van 19:30-21:30 uur en de uitvoering is in mei 2018.

Spreekt dit jou aan of heb je vragen? Mail dan naar aniquevanderklaauw@welzijnskwartier.nl. Wees er snel bij, want er is maar plek voor maximaal 20 deelnemers!

Comments

comments

DELEN