Eten en drinken horen, naast ademhalen en slapen, tot de eerste levensbehoeften. Goede voeding geeft je de energie die je nodig hebt en bouw- en bescherming stoffen voor een gezond lichaam.

Zo na de zomervakantie waarin iedereen heerlijk heeft genoten van het weer, buiten zijn en vaak een makkelijke iets minder gezonde maaltijd, wordt op 7 september het thema gezonde voeding besproken.

Eten en vooral gezonde voeding is voor veel ouders een lastig punt bij de opvoeding. Krijgt mijn kind wel voldoende vitamines en mineralen binnen, is het erg dat mijn kind niet alle groentes lust of veel hetzelfde eet, wat kan ik doen als mijn kind niet volgens de “norm” groeit, welke verantwoorde snacks kan ik geven… Dit zijn een aantal vragen die door Monique Berents, natuurgeneeskundig therapeut beantwoord kunnen worden en waarover we samen in gesprek gaan.

Worstel jij als moeder ook met deze of andere voedingsvragen kom dan van 10:30-11:15 naar te mamacafé in Katwijk.

Het mamacafé is de ontmoetingsplek voor moeders. Het vind plaats elke eerst woensdag van de maand van 10.00-12.00 uur in Huys te Britten in Katwijk. Onder het genot van een bakkie koffie of thee kun jij in contact komen met andere moeders terwijl je kind(eren) gezellig speelt. Elk mamacafé bespreken we tussen 10.30-11.15 uur een thema.

Comments

comments

DELEN