Welzijnskwartier organiseert in veel sportaccommodatie sport- en beweegactiviteiten voor senioren. Speciaal als u iets ouder bent en de competitiesport niet echt meer haalbaar is en u wilt graag met leeftijdsgenoten in de zaal sporten dan zijn onze groepen precies iets voor u.

Er is zeker een passende groep bij u in de buurt! Voor jonge senioren maar ook tot op hoge leeftijd kunt u meedoen.

Elke training is winst
Vaak gebruiken we de maand december om goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Vaker sporten en gezonder gaan eten staan dan bij veel mensen hoog op het lijstje. Maar waarom zou u eigenlijk wachten tot het 1 januari is om aan uw gezondheid te werken? Begin gewoon nu! Het heeft best veel voordelen om nu al aan de slag te gaan gezonder te gaan leven. Elke extra training die u nu doet en elke gezonde aanpassing aan je eetpatroon is winst. U kunt vrijblijvend kennismaken in diverse locaties en onder begeleiding van sportdocenten. Bovendien kunt u na afloop nog gezellig blijven om te kletsen over uw dagelijkse weetjes.

Waar kunt u lessen volgen?
In de volgende sportlocaties is er nog volop plaats om mee te sporten:
Maandag Sporthal Pieter Groen 17.00 – 18.00 uur
Maandag Dorpshuis Valkenburg 15.45 – 16.45 uur
Dorpshuis Valkenburg 17.00 – 18.00 uur
Dinsdag Sporthal Boorsmazaal 15.30 – 16.30 uur
Woensdag Gymzaal Korte Vaart 15.00 – 16.00 uur

In de kerstvakantie zijn er geen lessen.

Nieuwsgierig geworden?
Bent u nieuwsgierig en wilt u nu al uw goede voornemens waar maken, kom dan de eerste paar keer vrijblijvend meedoen. Staat uw moment of dag er niet bij, neem dan contact op met Saskia Koster via mail saskiakoster@welzijnskwartier of telefonisch 071 – 4033323.

Foto: Welzijnskwartier

Comments

comments

DELEN