Op 20 juni zijn inwoners en zorgverleners in Katwijk van harte welkom om in het Dorpshuis te Valkenburg van gedachten te wisselen over het thema ‘zorg’.  Deze avond wordt georganiseerd door D66 Katwijk. Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

 In straatgesprekken hoort de Katwijkse afdeling van D66 geregeld dat er vanuit de gemeente meer aandacht uit mag gaan naar zorg, onderwijs en duurzaamheid. Deze avond staat daarom geheel in het teken van zorg. Het is voor iedere politieke partij goed om ervaringen, best practices maar ook pijnpunten en suggesties te horen uit de praktijk.

Uw en onze politieke kleur is op deze avond wat ons betreft dan ook niet van belang. Het doel is vooral om ons door u te laten informeren over uw ervaringen, wensen en zorgen. Deze verhalen uit de praktijk helpen ons om in de toekomst -samen met andere partijen- voorstellen te doen om de zorg in Katwijk  te verbeteren. Eenieder is dan ook van harte welkom.

Stellingen
Aan de hand van de stellingen:  ‘Als ik zorg of hulp nodig heb dan kan ik in Katwijk goed terecht’’ en ‘Iedere zorgverlener krijgt de ruimte in Katwijk om de juiste en goede zorg te verlenen’ willen wij gelegenheid geven aan zowel zorgprofessionals als zorgontvangers om hun ervaringen te delen. Ideeën en uitkomsten van dit gesprek nemen we voor ons verkiezingsprogramma graag ter harte.

In verband met beperkte ruimte verzoeken wij u zich aan te melden via info@d66katwijk.nl of bij Lenneke Bosman  van D66 Katwijk op telefoonnummer 06-55 30 10 97. Meer informatie en het programma is te vinden op www.d66katwijk.nl.

 

Comments

comments

DELEN