Meivakantie, en juist dán kun je je wel eens zin hebben om lekker een filmpje te kijken. Dan ben je bij Bibliotheek Katwijk aan het goede adres. Op woensdagmiddag 11 mei staat er in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever een leuke jeugdfilm voor kinderen vanaf 6 jaar op het programma.

Goos heeft gelezen over een mysterieus beeldje, de sfinx van Shakaba. Dit beeldje zou van zijn vriend Dummie weer een echte jongen kunnen maken. Maar waar is het? Een vrolijke zoektocht volgt.

De Nederlands gesproken film is geschikt voor de jeugd van 6 jaar en ouder. De film begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 15:20 uur. De toegang is gratis, maar er moet wél van tevoren een toegangskaart worden uitgeprint. Wacht daar niet te lang mee, want op = op! Een gratis toegangskaart is te verkrijgen in alle bibliotheekvestigingen en rechtstreeks via de kaartverkoop op www.bibliotheekkatwijk.nl. Voor kinderen die moeite hebben om zonder begeleiding de film te bekijken, kan een ouder/verzorger op dezelfde kaart meekomen.