KATWIJK – Zaterdag 28 oktober, van 11.00 – 14.00 uur organiseert het Katwijks Museum een taxatiedag, in samenwerking met Pieter Jorissen, registertaxateur ‘Kunst en Antiek algemeen’ en directeur van ‘A. Mak Kunst en Antiek sinds 1839 B.V.’ Tevens is hij als Specialist Schilderkunst 19e en 20e eeuw verbonden aan het AVRO-programma ‘Kunst en Kitsch’.

Is het kunst of kitsch?
Hoeveel is het waard en waar komt het vandaan? Zomaar wat vragen die passen bij een taxatiedag. Wie wil weten wat een schilderij, een sieraad of een ander kunstwerk (met uitzondering van munten, penningen, postzegels en onderscheidingen) waard is, kan het voorwerp gratis laten taxeren. Meubelstukken en grote objecten kunnen bij voorkeur getoond worden met een foto.

Grote belangstelling
Het Katwijks Museum organiseert al jaren met veel succes taxatiedagen.
Per persoon kan er één object per persoon aangeboden worden, zodat iedereen binnen de beschikbare tijd aan bod kan komen.
Bezoekers krijgen bij binnenkomst een volgnummer. Het is ook mogelijk om naderhand een kunstvoorwerp te laten veilen bij een veilinghuis. Op deze taxatiedag kunt u daar alle informatie over krijgen.

Komende tentoonstellingen in het Katwijks Museum
Voor de komende exposities in 2018 is het museum op zoek naar mogelijk nog onbekende werken van Johan de Vries (1892-1982) en Hans von Bartels (1856-1913).
Hebt u een ‘Von Bartels’ of een ‘Johan de Vries’? Kom op 28 oktober naar het museum en laat hem bekijken.

Comments

comments

DELEN