In juli hebben gemeente Katwijk en Campri Vastgoed B.V. een vaststellingsovereenkomst gesloten om te stoppen met het plan Duinvallei en afronding van de woonwijk Zanderij.

Onderdeel van de gemaakte afspraken is dat Campri nog in 2 delen van het gebied woningen mag bouwen: in totaal 55 woningen. De andere gronden heeft Campri aan de gemeente overgedragen.

Wethouder Klaas Jan van der Bent: “Ik ben blij dat de gronden in Duinvallei nu officieel eigendom zijn van de gemeente. Omdat we alle opties open willen houden om de N206 in de toekomst eventueel te verleggen of te verdiepen, gaan we dit terrein nu geen definitieve bestemming geven. Braak laten liggen zou jammer zijn. Daarom stelt de gemeente Duinvallei voor de periode van 10 jaar ter beschikking aan de Katwijkse gemeenschap voor de realisatie van mooie initiatieven! Dus heeft u een mooi idee, grijp nu uw kans.”

Duinvallei: ruimte voor initiatieven
Sinds de start van de campagne Initiatief Duinvallei zijn al heel wat initiatieven ingediend. Iedereen in Katwijk kan meedoen: bedrijven, ondernemers, instellingen, bewoners en verenigingen. Het is wel de bedoeling om zelf aan de slag te gaan, of samen. Aanmelden van innovatieve, duurzame en creatieve ideeën kan tot en met 31 januari 2017.

Comments

comments

DELEN