KATWIJK – De politie is een grote zoekactie gestart naar een oude verwarde man. De politie schakelt nu de burgers van Katwijk in om de man te vinden.

Zaterdagavond rond 20.00 uur meldde zich een oude verwarde man bij de zuidpost van de reddingsbrigade in Katwijk. Hij vroeg om hulp omdat hij pijn had aan een eerder opgelopen wond. De medewerkers van de reddingsbrigade boden de man hulp maar vonden dat de man behoorlijk verward en depressief overkwam. Daarom deden zij melding bij de politie.

Op het moment dat de man doorkreeg dat de hulpdiensten werden gebeld is hij opgestaan en weggelopen. De man is vermoedelijk het duin in gelopen via de trap langs strandtent “het strandhuys”.

Direct is een zoekactie opgestart waaraan de reddingsbrigade, Rode Kruis, politiehelikopter, Staatsbosbeheer en de politie van Katwijk meededen. De man is echter niet meer gevonden.

Het signalement van deze man luidt:
Geschatte leeftijd tussen de 60 en 70 jaar oud. (Zon) gebruinde huid, grijze baard, vaal grijs petje, donkere kleding, vieze mitella, werkschoenen met stalen neuzen, Nederlands sprekend. De man droeg een zonnebril.

De politie maakt zich uiteraard zorgen om het welzijn van deze oudere man. Mocht u weten wie deze man is of waar hij zich nu bevindt, meldt u dat dan bij het algemene nummer van de politie; 0800-8844.

Comments

comments

DELEN