Winkeliersvereniging Bosplein organiseert op maandagavond 31 oktober een heuse Halloweentocht voor kinderen van 7 tot 12 jaar. In navolging op allerlei evenementen van het steeds populairder wordende feest, kunnen de Katwijkse kinderen nu ook een spannende wandeling maken vanuit het parkje op de hoek van de Boslaan en Koningin Julianalaan in Katwijk.

Leuke aanvulling
Al een paar jaar organiseren bewoners van de Zanderij een Halloweenactiviteit waarbij de kinderen langs de huizen snoep op mogen halen. De winkeliers vinden dat zij hier hun bijdrage aan kunnen leveren door deze activiteit te organiseren. “Meerdere keren per jaar organiseren wij iets voor de wijk, zoals rond Sinterklaas en Pasen en een kindermarkt in de zomer. Deze Halloweentocht is een leuke aanvulling daarop.”

Deelname
Deelname is gratis maar men moet zich van te voren wel even opgeven. Dat kan tot 28 oktober bij de feestwinkel. Uiteraard is het leuk dat de deelnemertjes verkleed komen. Ouders mogen ter begeleiding uiteraard mee.

Verkleed
Vanaf 19.00 uur start de tocht voor kinderen van 7-9 jaar. De kinderen van 10-12 jaar starten om 20.00 uur. Voor de mooist verklede kinderen is er ook nog een prijs te winnen.

Comments

comments

DELEN

2 REACTIES

  1. wat wordt het volgende feest wat we overnemen uit het buitenland? Dat dramatische Oktoberfeest uit Munsjen organiseren ze ook al.

Comments are closed.