Namens voetbalvereniging Rijnsburgse Boys is Hans Oudwater bereid gevonden om als penningmeester te willen toetreden tot het bestuur van SSO Katwijk.
Onlangs is bestuurslid – penningmeester dhr. Krijn van der Spijk van de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) wethouder geworden voor de gemeente Katwijk.
De functie van wethouder is niet te combineren met een bestuursfunctie voor SSO Katwijk.

Hans Oudwater, woonachtig in Rijnsburg, is geen onbekende in het verenigingsleven van de gemeente Katwijk. Hij is al jarenlang vrijwilliger en/of bestuurder (geweest) voor tal van maatschappelijke organisaties en verenigingen waaronder Floraband Rijnsburg, Flower Parade Rijnsburg, vv Rijnsburgse Boys en RTV Katwijk. Met Hans Oudwater treedt een ervaren bestuurder toe tot het bestuur. ‘Middels deze bestuursfunctie wil ik gaarne mijn ervaring met het (sport)verenigingsleven gebruiken om te komen tot nieuwe projecten ten behoeve van de gehele Katwijkse sportsector’, laat Hans Oudwater weten.

Naast Hans Oudwater vormen Willem Guijt (namens vv Katwijk), Dick van der Bent (namens Sportbedrijf Katwijk) en Kees de Jong (namens kvv Quick Boys) het bestuur van de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk.

Op dinsdag 22 maart as. wordt de jaarlijkse ‘leden’vergadering gehouden van SSO Katwijk waarvoor de meer dan 70 Katwijkse sportverenigingen en instellingen een uitnodiging ontvangen.
Tijdens deze vergadering zal bestuurder Krijn van der Spijk worden opgevolgd.