KATWIJK – Heb jij een innovatief product, een nieuwe dienst of een vernieuwende recreatiemogelijkheid? Dan mag je ‘Het beste idee van Katwijk’ écht niet missen! Meld je plan aan en kom op vrijdagmiddag 30 juni naar het Ondernemershuis Katwijk.

Iedereen die een goed of leuk idee heeft – ondernemer of niet, jong of oud, klein of groot – kan meedoen aan alweer de derde editie van deze uitdaging. Een jury van specialisten beoordeelt jouw idee op originaliteit, haalbaarheid en ondernemende vaardigheden. Maar voorziet je uiteraard ook graag van tips om jouw idee nóg beter te maken. Deelname is gratis. We sluiten de dag af met een netwerkborrel en BBQ zodat je direct nog meer ondernemers kan ontmoeten.

Heb jij het beste idee?
Is jouw idee het beste idee dan gaan we je helpen om jouw idee te laten slagen. De winnaar van de competitie gaat naar huis met een mooi prijzenpakket waaronder huisvesting bij en ondersteuning van Ondernemershuis Katwijk en een geldprijs van € 250,- van Rabobank Leiden – Katwijk.

Aanmelden
Wordt jouw idee ‘Het beste idee van Katwijk’? Meld je aan via idee@ohkw.nl. Op www.ohkw.nl vind je meer informatie over dit gezamenlijke initiatief van Rabobank Leiden-Katwijk en Ondernemershuis Katwijk.

Comments

comments

DELEN