KATWIJK – Van 22 mei tot en met 28 mei is het Hemelvaartvakantie in Katwijk. Dat betekent dat er weer verschillende leuke activiteiten op het programma staan in zwembad Aquamar. Denk eens aan een gezellig potje zwembingo in het recreatiebad, meedoen met de workshop Kids FloatFit of je dansmoves laten zien tijdens de Hawaii PoolParty met DJ Stan Frijns. Lees hieronder het complete programma:

Maandag 22 mei: Lucky Lockers
Huur vanmiddag voor 15:00 uur een locker in ons recreatiebad of sportbad en maak kans op leuke prijzen uit onze horeca. Aanvang: 12:00 uur.

Dinsdag 23 mei: Kids FloatFit
Breng vanmiddag een bezoekje aan het sportbad en stel je conditie op de proef tijdens de sportieve workshop FloatFit. Aanvang: 13:00 uur.

Woensdag 24 mei: Zwembingo
Heb jij als eerste een volle kaart? Speel vanmiddag mee met de zwembingo in het recreatiebad en maak kans op leuke prijzen! Aanvang: 13:00 uur

Donderdag 25 mei: Hemelvaartsdag
Vanmiddag is het zwembad geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Kom de hele dag spelen op onze megastormbaan en watertrampoline!

Vrijdag 26 mei: Peddelbootjes
Altijd al je eigen bootje willen besturen? Sjees vandaag door het sportbad met de kleurrijke peddelbootjes! Begeleiding is aanwezig. Aanvang: 13:00 uur.

Vrijdagavond 26 mei: Hawaii Pool Party
Kom feesten en swingen tijdens de tropische Hawaii Pool Party in ons recreatiebad! Vanaf 19:00 uur blaast DJ Stan Frijns het dak eraf met zijn allernieuwste mixtapes. Zorg dat je erbij bent! Aanvang: 18:00 uur.

Comments

comments

DELEN