Voetbalvereniging Katwijk heeft de thuiswedstrijd tegen de op één na laatste van de ranglijst, FC Lisse, met 1-0 gewonnen. In de 28e minuut was het Steven Sanchez Angulo die het enige doelpunt van de wedstrijd op zijn naam schreef. Doordat de achtervolger voor de 1e plaats, Kozakken Boys verloor tegen ONS Boso Sneek hebben de Katwijkers hun voorsprong uit kunnen breiden tot 2 punten.

Verslaggever Jan Vos praat na met trainer Dick Schreuder:

Jan Vos vat de wedstrijd samen:

Ook Rijnsburgse Boys won met 0-1 in de uitwedstrijd tegen Scheveningen. Marvin Wijks kon in de 12e minuut via een strafschop zijn club op voorsprong zetten. Met deze uitslag blijven de Uien in de race om de begeerde 7e plaats in de Topklasse die recht geeft op promotie naar de Tweede Divsie. De achterstand op de huidige nummer 7, GVVV, is momenteel 2 punten.

Verslaggever Hans Oudwater praat na met trainer Niek Oosterlee:

Hans Oudwater vat de wedstrijd samen:

Quick Boys was met 0-2 de winnaar in de derby tegen het als derde geplaatste FC Rijnvogels. Al in de 5e minuut kon Yordi Teijsse scoren. Hij deed dit opnieuw in de 68e minuut. Doordat Noordwijk ook won tegen Ter Leede (5-0) blijven de Blauw-Witten met vier punten voorsprong op kop in de Hoofdklasse B. Rijnvogels heeft met deze uitslag definitief afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. Wel heeft de club nog de kans om als periodekampioen in twee nacompetitiewedstrijden alsnog de Tweede Divisie te halen.
Verslaggever Marcel vd. Vijver praat na met Quick Boys-speler Anthony Bentem:

Verslagever Remco Mentink praat na met FC Rijnvogels-aanvoerder Sander vd. Horst:

Marcel vd. Vijver vat de wedstrijd samen:

Valken’68 heeft met de 2-0 winst tegen CSW goede zaken gedaan in de strijd om handhaving in de 1e Klasse. Rens van Klaveren kon in de 36e minuut op aangeven van Sven Boonstoppel de 1-0 aantekenen. In de 75e minuut was het Robbert van Delft die de overwinning zeker stelde.

Verslaggever Ton de Vries praat na met Valken-trainer Jaco van Staalduinen:

Ton de Vries vat de wedstrijd samen: