Topklasse-aanvoerder Katwijk won met 0-3 bij Barendrecht, die derde stond op de ranglijst. Na doelpunten van Steven Sanchez Angulo (19e minuut)en Donny van Oijen (52e minuut) was het Jeffrey Jongeneelen die de eindstand bepaalde in de 68e minuut. Doordat achtervolger Excelsior Maassluis ook won blijft de voorsprong van de Katwijkers 2 punten.

Verslaggever Henk Kasius vat de wedstrijd samen:

Rijnsburgse Boys won uiteindelijk met ruime cijfers (5-3) van RVVH. In de laatste minuten kon RVVH echter haar achterstand van 4-1 in no-time terugbrengen tot 4-3. Pas in blessuretijd kon Martin van Eeuwijk de winst zekerstellen. Omdat de wedstrijd Kozakken Boys-GVVV vlak voor het einde gestaakt is weten de Rijnsburgers nog niet of men de fel begeerde 7e plaats op de ranglijst mag bezetten. De stand op het moment van staking was 0-0.

Verslaggever IJsbrand van Tilburg praat na met Leonard Cohen:

IJsbrand van Tilburg vat de wedstrijd samen:

Quick Boys won met 2-0 van Haaglandia. Pas in de 2e helft werd de score geopend door Yordi Teijsse (50e minuut). In de 65e minuut kon Delano A Cohen de winst veiligstellen. Doordat concurrent Noordwijk ook won met 0-3 van Zwaluwen blijven de Blauw-Witten aan kop in de Hoofdklasse B met 4 punten voorsprong.

Verslaggever Marcel v.d. Vijver praat na met Quick Boys-aanvoerder Delano A Cohen:

Verslaggever Marcel v.d. Vijver praat na met Quick Boys-trainer Jan Zoutman:

Marcel v.d. Vijver vat de wedstrijd samen:

FC Rijnvogels verloor met 2-1 bij Ter Leede. In de 26e minuut kwam Rijnvogels op voorsprong door een goal van Rob Zandbergen maar in de tweede helft kwam Ter Leede terug met twee goals van Jeffrey Blok in de 60e en 64e minuut.

Verslaggever Jan Vos praat na met Rijnvogels-trainer Hein van Heek:

Jan Vos vat de wedstrijd samen:

Valken’68 speelde met 1-1 gelijk tegen Vitesse Delft. Al in de derde minuut kwamen de Valkenburgers op voorsprong door een goal van Robbert van Delft. Direct na de rust was de voorsprong alweer verdwenen toen Valken-keeper Erwin vd Nagel de aanstormende Kevin Soares niet kon bedwingen.

Verslaggever Jaap Kloos praat na met Valken-trainer Arie van Duijn:

Verslaggever Jaap Kloos praat na met Valken-keeper Erwin v.d. Nagel:

Jaap Kloos vat de wedstrijd samen:

Vorig artikelOngeluk op de Ambachtsweg
Volgend artikelRVV wint van Kratos en maakt zich op voor spannend slot