MB1 van hockeyclub Catwyck gaat voor de club geschiedenis schrijven. Ze gaan voor het eerst sinds het bestaan van de club spelen op Topklasse niveau.

Na eerste te zijn geworden in de voorcompetitie eerste klasse waarin vier van de vijf wedstrijden gewonnen werden zijn ze op de eerste plaats geëindigd.
Zaterdag 10 oktober werd de laatste wedstrijd gespeeld die gewonnen moest worden om te promoveren. De club wil alle meiden: Maxime ,Elise, Tessa, Emma, Isabel, Rachel, Celine, Roos, Amy ,Lisa, Jill, Anna-Lisa ,Esmee, Caitlin,en Anna feliciteren samen met de coach en trainer Jelle Feenstra die dit team al drie jaar onder zijn bezielende leiding heeft.

Hockeyclub Catwyck is uitermate trots op dit team en is in nauw contact met de KNHB over verder eisen die worden gesteld aan Topklasse hockey op de Catwyckse velden. Ook voor de gemeente Katwijk is het geweldig om zulke getalenteerde teams op de nieuwe Kromvelden rond te hebben lopen want het blijkt de laatste jaren wel dat daar de meeste Top-niveaus gehaald worden.