KATWIJK – Team Bollenstreek van de Stichting Roparun organiseert zondag 9 april voor de vierde keer ‘Hollen door de Bollen’. Iedereen kan zich hiermee inzetten om mensen met kanker een extra steuntje in de rug te geven.

Ben Berk, één van de leden van het Team Bollenstreek: ,,Het mooiste is dat je alleen, met je familie met kleine kids maar ook met oma met haar rollator kan deelnemen. En elke stap in die prachtige natuur is er één voor het goede doel.”

Komend pinksterweekend neemt dit Team Bollenstreek weer deel aan de Roparun, de hardloopwedstrijd voor teams van Parijs naar Rotterdam. Met de organisatie van ‘Hollen door de Bollen’ wordt er geld ingezameld voor deze Stichting Roparun. Berk: ,,Kijk voor alle te lopen afstanden en starttijden maar op www.hollendoordebollen.nl. De start en aankomst is op Sportpark Ter Specke in Lisse en via de website kan je zelfs je eigen parkeerkaart downloaden.”

‘Rollen door de Bollen’ en meer
Voor het eerst is er voor mensen met een rollator of in een rolstoel, met een begeleider, een mooie route van 5 km uitgezet. Aanmelden kan via info@hollendoordebollen.nl.

Comments

comments

DELEN