Braderie, folklore, kermis, varia… In de tweede week van augustus laat Rijnsburg zich traditiegetrouw van haar beste kant zien. En zéker op de afsluitende feestzaterdag.

De feestweek kan ieder jaar rekenen op een enthousiaste schare bezoekers, niet in de laatste plaats de Rijnsburgers zelf. Zij weten wel hoe zij een feestje moeten bouwen! Dit door de Oranjevereniging Rijnsburg georganiseerde evenement is dan ook zeker een bezoekje waard, ook wanneer u niet uit Rijnsburg zelf komt.

Programma feestzaterdag
De afsluitende zaterdag, dit jaar op 13 augustus, is het hoogtepunt van de festiviteiten. Van een vroege viswedstrijd voor senioren om 6.30 uur ’s morgens tot het magistrale vuurwerk om 23.00 uur ’s avonds, is het programma gevuld met activiteiten voor jong en oud, op welk gebied je interesses ook liggen. Een kleine greep…

Waterspektakel, oldtimers, bierpong, vuurwerk
Om 10.00 uur kun je de kleine Rijnsburgers aanmoedigen tijdens het waterspektakel in het Oegstgeesterkanaal, om 10.30 uur kunt u stokoude opgepoetste auto’s bewonderen tijdens de oldtimershow in de Graaf Florislaan, om 12.00 uur kunt u al een dansje wagen in de Feesttent van Oranje met DJ’s Der Alte Louis & Roy van Hemert terwijl u nipt van een heerlijk glaasje van de wijnBAR, om 13.00 uur komt uiteraard de Flower Parade in al haar glorie voorbij, om 19.00 uur kunt u deelnemen aan of kijken naar het Bierpong Toernooi in de feesttent, om 20.30 uur kunt u uw oren laten strelen tijdens de Taptoe op het Burgemeester Koomansplein en dan, tja, dan is het alweer voorbij… Maar niet voordat het schitterende vuurwerk de lucht is in gegaan op het Kanaalpad.

Comments

comments

DELEN