Op de foto zit de heer Rotteveel achter het stuur. Hij rijdt goed… denkt hij. Maar, om dat zéker te weten doet de heer Rotteveel mee met de jaarlijkse BROEM-TEST van VVN-Katwijk. Tja, de meeste bestuurders zijn ervan overtuigd dat zij een goede verkeersdeelnemer zijn en hun mede weggebruikers niet in gevaar brengen. Toch heeft VVN-Nederland aangetoond dat er in de loop van de jaren fouten in ons rijgedrag sluipen.

Voor de senioren onder ons organiseert VVN-Katwijk in samenwerking met Welzijnskwartier, dit jaar wederom een BROEM, rijvaardigheidstest. Dit jaar op donderdag 12 oktober. Dit jaar NIET in Tripodia, maar in de zalen van de Ontmoetingskerk in Katwijk. Tijdens deze test (die ieder jaar opnieuw als gezellig en leerzaam wordt ervaren) worden een ogentest, een reactietest en een gehoortest gedaan. Ook maakt u in uw eigen auto een testrit met een rijinstructeur. Hij geeft u achteraf mogelijk nog wat tips, maar het rijbewijs kan hij u niét afnemen.  De kosten zijn slechts €15,00. Leden van Marente ontvangen €5,00 korting. Klanten die hun autoverzekering via Hoevens hebben betalen niets.

U kunt zich op verschillende manieren aanmelden:
Via internet via www.katwijk.vvn.nl , maar ook telefonisch bij Welzijnskwartier 071-4033323. Kunt u alleen ’s avonds bellen, dan kan dat naar P. v. Houwelingen 06-25571935.

Bijschrift foto: Dhr. Rotteveel uit Katwijk.
Foto: P.van Houwelingen

Comments

comments

DELEN