Op 18 maart a.s. geeft het Chr. Gemengd Koor “Immanuel” weer een Passie en Paasconcert. en wel in de Immanuëlkerk te Rijnsburg.

Evenals voorafgaande jaren zullen er ook nu weer diverse musici hun medewerking verlenen.
Dit jaar werken aan ons concert mee: André van Vliet,vleugel; Marco den Toom, orgel, Elsemarieke den Hartogh, dwarsfluit; Anja van der Maten, hobo en de Marco Hoorn zal de solistenpartij voor zijn rekening nemen. (Marco is zanger bij “At Once” uit Urk.)

De muzikale leiding zal net als voorafgaande jaren in handen zijn van dirigent Peter Burger.
Ds. A.W. van der Plas zal de opening en sluiting voor zijn rekening nemen.

Het belooft net als voorgaande jaren weer een indrukwekkend en bijzonder concert te worden. Met zorg en passie heeft Peter Burger ook voor dit jaar weer de stukken uitgezocht en hier en daar bewerkt. Een klus die hem op het lijf is geschreven. “Wij hebben de mensen een verhaal te vertellen en een boodschap mee te geven” aldus Peter Burger.

De voorverkoop van de toegangskaarten is reeds gestart.
Verkooppunten zijn: Boekhandel Het Baken, First Man, Agatha Dameskleding en natuurlijk ook bij de leden van het koor. De kaarten kosten € 12,50 en kinderen tor 12 jaar hebben vrije toegang. Dus voor luisteraars met een jong gezin is de drempel laag.
De Immanuelkerk staat aan de Kerkstraat nr 3 in Rijnsburg (aan de Vliet)

Het concert begint om 20:00 uur en om 19:15 uur is de kerk open. Het koor hoop u op 18 maart weer te mogen begroeten!

Bij de ingang van de kerk zal u tevens een flyer overhandigd worden waar alle informatie in staat over het concert dat op 5 november a.s. zal plaatsvinden in Concertgebouw “De Doelen” te Rotterdam. Hier zal het prachtige oratorium “Jozef” van Marco den Toom ten gehore worden gebracht. U kunt meezingen met dit concert als projectlid.

Alle informatie is te vinden op onze website: www.immanuel-katwijk.nl.