KATWIJK – In 2018 is er geen LadiesRun in Katwijk. Om het evenement op hetzelfde niveau te kunnen blijven aanbieden, heeft de organisatie versterking nodig. Daar gaan ze het komende jaar op concentreren.

Wel keert de ‘Wingo’, de combinatie van een wijnproeverij en een bingo, weer terug op de agenda. De combinatie van een bingo met mooie prijzen, een heerlijke wijnproeverij, een dosis gezelligheid en een mooi goed doel bleek al twee keer eerder een succes.

Geen LadiesRun 2018
Voorzitter Marlies Levy: “We hebben er lang met elkaar over gesproken voordat we een besluit namen. In de afgelopen jaren hebben we een prachtig evenement opgebouwd, met mooie opbrengsten. Om te kunnen blijven groeien, moet je een stevige organisatie hebben. Zeker bij zo’n omvangrijk en belangrijk evenement als de LadiesRun. In het afgelopen jaar zagen we, met name door het bereiken van de leeftijdsgrens , een aantal leden van onze gezellige club vertrekken. Aankomend jaar gaan we daarom eerst aan de slag met het versterken van onze organisatie. In 2019 willen we de LadiesRun weer oppakken. “

Wingo op 9 maart 2018
De Wingo keert in maart weer terug op de agenda. Marlies “Al twee keer eerder hebben we prachtige bedragen opgehaald voor drie mooie doelen; voor een speeltoestel bij buurtcentrum de Schelp en een bijdrage voor het ‘Mamacafé’ in Katwijk in 2016 en voor War Child in 2015.” Dat de sfeer op beide avonden goed was, bleek uit de vele enthousiaste reacties die Ladies’Circle aan Zee achteraf ontving. “We kijken dan ook uit naar een derde versie aankomend voorjaar!”.

Comments

comments

DELEN