Afgelopen vrijdag en zaterdag ging de ChristenUnie de straat op om in gesprek te gaan met de inwoners van Katwijk.Met een voorjaarszon die al heerlijk warm aanvoelde had de ChristenUnie leuke en boeiende gesprekken in de verschillende dorpen van onze gemeente. Ook waren er flinke discussies over uiteenlopende onderwerpen.

Het doel van deze straatactie was om te achterhalen hoe tevreden inwoners zijn over de dienstverlening van de gemeente. Tegelijkertijd was er gelegenheid om het gesprek aan te gaan over actuele onderwerpen die spelen in onze gemeente. De ChristenUnie gaat hiermee aan de slag. Klachten zoeken we uit en ideeën nemen we mee.

Dienstverlening is een belangrijk onderwerp. Daarom is het goed om te ontdekken of informatie die gezocht wordt makkelijk te vinden is. Krijgen mensen de goede antwoorden als ze bellen? Wat gaat goed en wat kan beter? Verder wilde de ChristenUnie horen hoe mensen zich betrokken voelen bij de gemeente en de politiek.
Gelukkig gaven veel mensen aan dat ze tevreden zijn met de plek waar ze wonen en de gemeente waar ze mee te maken hebben.

Mocht u afgelopen weekend de ChristenUnie politici mis zijn gelopen maar wilt u wel nog iets kwijt over bijvoorbeeld de gemeentelijke dienstverlening. Stuur dan een mail naar info@christenuniekatwijk.nl