Op 25 mei 2016 vindt de derde bijeenkomst van ‘In Veilige Handen’ plaats. Dit keer zijn we te gast bij Atletiekvereniging AV Rijnsoever. Deze avond is onderdeel van de landelijke campagne ‘In Veilige Handen’. Het doel van deze campagne is: het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen en verstandelijk beperkten, binnen het vrijwilligerswerk.

De eerste avond, in februari, stond in het teken van een verkenning van het onderwerp.
Het centrale thema op avond twee was: ‘Wat doe je met een vermoeden?’ Op beide avonden was er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Vragen als “Wat hebben jullie al geregeld?” of “Hoe pakken jullie dit op?” werden aan elkaar gesteld.

Deze derde bijeenkomst staat in het teken van ‘de praktijk’. Het programma start met een bijdrage van voetbalvereniging Rijnsburgse Boys die iets vertelt over hun normen en waardencommissie. Daarna is het woord aan de vertrouwenspersoon van KVV Quick Boys, die iets vertelt over zijn rol, taken en ervaringen. Na de pauze kan er bij verschillende tafels aangeschoven worden voor een speeddate met verenigingen, or-ganisaties en psychologen die hun praktijkervaringen delen over dit thema.

De avond start op 25 mei om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur is er inloop. U bent van harte welkom, ook als u nog niet eerder bent geweest! Aanmelden kan via de email: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323.