Op 25 mei 2016 vindt de derde bijeenkomst van ‘In Veilige Handen’ plaats. Deze avond zijn ze te gast bij Atletiekvereniging AV Rijnsoever. De avond is onderdeel van de landelijke campagne ‘In Veilige Handen’. Het onderwerp van de campagne is: het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen en verstandelijk beperkten, binnen het vrijwilligerswerk.

De eerste avond stond in het teken van een verkenning van het onderwerp.
Het centrale thema op avond twee was: ‘Wat doe je met een vermoeden?’ Op beide avonden was er ook ruimte voor het onderling uitwisselen tussen organisaties. Vragen als “Wat hebben jullie al geregeld?” of “Hoe pakken jullie dit op?” werden aan elkaar gesteld.
Deze derde bijeenkomst staat in het teken van ‘de Praktijk’. Naast een eerste inhoudelijk deel zullen na de pauze meerdere verenigingen/organisaties hun eigen praktijkervaringen delen, m.b.t. het veilig maken van hun organisatie/vereniging. Vervolgens zal er
een speeddate zijn met deze verschillende verenigingen en personen, zodat u gericht op zoek kunt naar een antwoord op uw vraag.

Op 25 mei 2016 om 20.00 uur start de avond. Vanaf 19.45 uur is er inloop. U bent alvast van harte welkom! Aanmelden kan via de email: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323

Vorig artikelHet vuur uit de voetbalschoenen spelen
Volgend artikelCDA in actie voor Energiekansenkaart in heel Zuid-Holland