Op woensdag 20 januari kunt u naar een informatieavond over het opnieuw inrichten van de kruising Noordwijkerweg – Voorhouterweg in Rijnsburg.

Het verkeer uit de zijstraten kan op dit moment de voorrangskruising Noordwijkerweg – Voorhouterweg moeilijk opkomen. Een rotonde zou hier een goede oplossing zijn. Tijdens de informatieavond worden de plannen en het verdere proces uitgelegd en u kunt aandachtspunten bespreken.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 20 januari op De Koningshof, Elsgeesterweg 8, Rijnsburg. Het is van 19.00 tot 20.30 uur.

Het verkeer uit de zijstraten kan de voorrangskruising Noordwijkerweg – Voorhouterweg moeilijk opkomen. Vooral het verkeer vanaf de Voorhouterweg staat lang stil om linksaf richting de Brouwerstraat te kunnen rijden. Uit een onderzoek blijkt dat een rotonde op deze plek de beste oplossing is om deze hoeveelheid verkeer goed te kunnen verwerken.Op dit moment wordt bekeken hoe de kruising omgevormd kan worden tot een rotonde.

1 REACTIE

  1. Het is toch goed dat het verkeer lang stil staat als het linksaf wil slaan, laat het rechts af slaan , komt het niet meer door de Brouwerstraat.

Reacties zijn gesloten.