KATWIJK – Op woensdag 28 juni organiseert de gemeente een informatieavond over de herinrichting van de Katwijkerweg en de Hoofdstraat (vanaf de 10 Meilaan tot aan de Voorschoterweg). De gemeente is voornemens de snelheid hier terug te brengen van 50 naar 30 km/uur. De bijeenkomst vindt plaats in Het Dorpshuis Valkenburg aan de Kerkweg 3 en start om 19.30 uur.

De gemeente vindt het belangrijk om samen met bewoners een ontwerp voor de straten te maken en organiseert daarom een aantal bewonersavonden. Bewoners en omwonenden van de Katwijkerkweg en de Hoofdstraat kunnen meedenken en meepraten over het groen, de locatie van het straatmeubilair, materiaalgebruik, fasering, bereikbaarheid en de verschillende 30 km-maatregelen die de gemeente zou kunnen toepassen. Daarnaast kunnen zij knelpunten in de bestaande (weg)inrichting aangeven.

Mede op basis van de inbreng van de omgeving maakt de gemeente een concept-ontwerp voor de straten, die tijdens een volgende bijeenkomst met de bewoners besproken worden.

Comments

comments

DELEN