Op dinsdag 4 oktober vindt een informatiebijeenkomst plaats over het nieuwe zwembad Katwijk. U bent van harte welkom van 19.00 – 21.00 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis, Kon. Julianalaan 3 in Katwijk.

Het programma
18.30 – 19.00 uur Ontvangst
19.00 – 19.15 uur Welkomstwoord en opening door wethouder Krijn van der Spijk
Presentaties
19.15 – 19.45 uur Ontwerp zwembad en duurzaamheid
20.00 – 20.15 uur Planning, inrichting bouwplaats, verkeer en veiligheid
20.15 – 20.30 uur Inrichting buitenruimte
Informeel gedeelte
20.30 – 21.30 uur Gelegenheid voor nadere toelichting, vragen en suggesties.

Informatie
De gemeente en OLCO-Sportsphere (de ontwikkelaar) geven op 4 oktober een toelichting over de stand van zaken van de bouw van het nieuwe zwembad. Ook lichten we de invloed van het bouwproces op de omgeving toe, bijvoorbeeld als dit najaar de sloopwerkzaamheden starten.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt van het nieuwe zwembad. Zo komen er op de daken zonnepanelen. Een van de maatregelen is ook dat de toiletten worden doorgespoeld met regenwater en voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 100% LED. Al deze maatregelen leiden tot hoge prestaties qua duurzaamheid met betrekking tot energie, milieu, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Een lage energierekening en minder onderhoud is mooi meegenomen.

Waterplezier voor iedereen
Het nieuwe moderne zwembad krijgt faciliteiten voor jong en oud. Het is gericht op recreatie, sport, instructie en therapeutisch zwemmen voor alle doelgroepen, verenigingen en instellingen. Buiten komt een waterspeeltuin. Een goed toegeruste horeca maakt elk zwembadbezoek tot een complete beleving. Vanaf 2018 zijn zwemmers uit Katwijk, de regio en toeristische bezoekers hier welkom.

Comments

comments

DELEN