De Landelijke ApneuVereniging organiseert op donderdag 19 november een bijeenkomst over slaapapneu in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp.

In de slaapkamer klinkt een stevig gesnurk. En dan ineens houdt

het op. Je bent gestopt met ademen. Na een aantal seconden tot een minuut begin je met een enorme snurk weer te ademen. Zelf merk je er niets van, maar je partner wel. Misschien heb je het Slaapapneu Syndroom.

Op donderdag 19 november houdt de Landelijke ApneuVereniging een bijeenkomst over slaapapneu in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp (Simon Smitweg 1). Deze avond is bedoeld voor leden van de ApneuVereniging, voor mensen met slaapapneu en mensen die zich herkennen in bovenstaand beeld. Anneke Dolsma, longarts in Alrijne Ziekenhuis, vertelt over de behandeling van slaapapneu en zal met name ingaan op het succes van de verschillende behandelingsmethoden.

Herkent u de symptomen of wilt u meer informatie? Bezoek dan deze bijeenkomst. De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Uw parkeerkosten worden vergoed.

Wilt u deze avond bezoeken? Neem dan contact op met Henk Verhagen (verhagen@apneuvereniging.nl) of met Joost Siereveld (siereveld@apneuvereniging.nl). Ga voor meer informatie over apneu naar www.apneuvereniging.nl.