De informatiebijeenkomst op 12 oktober over collectieve zelfbouw in Rijnsoever is goed bezocht; er waren ongeveer 40 belangstellenden aanwezig. Op 26 oktober wordt er een tweede informatiebijeenkomst georganiseerd, in De Burgt in Rijnsburg.

De doelgroep van collectieve zelfbouw is breed: starters met de wens voor een rijwoning, doorstromers met de wens voor een twee-onder-een-kap- of vrijstaande woning en senioren opzoek naar een patiowoning.

Flexibel
Collectieve zelfbouw is heel flexibel. Het type woningen en de afmetingen van de kavels liggen nog niet vast. Net als de breedte en de diepte van de woning, het type gevelbekleding en de positionering en type kozijnen. Als toekomstige bewoner kun je dat grotendeels helemaal zelf bepalen.

Inschrijven
De deuren van De Burgt gaan op 26 oktober om 19.30 uur open, en de presentatie duurt tot ongeveer 21.00 uur. Inschrijven voor CPO Rijnsoever is mogelijk tot 11 november. Als blijkt dat er meer inschrijvers zijn dan het aantal beschikbare woningen dan wordt er geloot. Meer informatie over dit project en de inschrijfprocedure vindt u in de informatiebrochure, te vinden op www.urbannerdam.nl .

Contact
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Denise Zuidhoek van Urbannerdam via d.zuidhoek@urbannerdam.nl.

Comments

comments

DELEN