Beste leden van het Q-team,

Binnenkort staat u voor de opgave om een besluit te nemen over de initiatieven die zijn ingediend voor de Duinvallei. Het spreekt voor zich dat draagvlak onder de burgers een belangrijke factor is in het besluitvormingsproces. Het project Duinvallei is de hoogste vorm van burgerparticipatie en in die context richt ik mij vandaag tot u.

U, als leden van het Q-team zit daar namens ons, de burgers van Katwijk aan den Rijn. U zit daar zonder mandaat, maar van u wordt wel verwacht dat u op de hoogte bent van de voorkeuren en standpunten van de inwoners van Katwijk aan den Rijn; geen geringe opgave.
Om u daarmee te helpen is er enkele maanden geleden een enquête gestart om te meten welk soort initiatieven op steun van de bevolking kunnen rekenen en welk soort initiatieven nadrukkelijk niet. Het resultaat van deze enquête heb ik bijgevoegd en ik verzoek u vriendelijk de uitslag aandachtig tot u te nemen en mee te nemen in uw oordeel. Het mag duidelijk zijn dat deze enquête voldoende body heeft en derhalve niet genegeerd mag worden.

Ik reken erop dat u de wens van de bevolking respecteert en wens u veel wijsheid toe in het verdere proces.

De originele enquête kunt u hier terugvinden.
https://www.facebook.com/groups/965338150194464/permalink/1340809075980701/

Met vriendelijke groet,

J.W. van Beelen

Comments

comments

DELEN