Vanaf 24 september is Buurtcentrum De Schelp elke donderdagavond geopend speciaal voor jongeren met een lichte beperking.

Onder begeleiding van een jongerenwerker is het mogelijk gezellig te tafeltennissen, darten, tafelvoetballen, gamen, kaarten, spellen en filmkijken. Verder is te ervaren wat het is om een dj te zijn en disco te draaien of je nagels en haren mooi maken. Natuurlijk mogen de jongeren ook gewoon ff lekker chillen met een frisdrankje op de aanwezige banken.

Vorige week heeft Jongerenwerk Welzijnskwartier proefgedraaid, en met succes. De opkomst was prima en de sfeer zat er goed in. Daarom hebben ze besloten deze avonden voortaan elke donderdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur te organiseren speciaal voor jongeren met een lichte beperking. Elke donderdagavond is een jongerenwerker met ervaring met de doelgroep aanwezig om de jongeren te begeleiden en er voor te zorgen dat iedereen een leuke avond heeft met elkaar.

Lijkt dit je leuk en is deze activiteit echt iets voor jou? Dan ben je van harte welkom op de donderdagavond in Buurtcentrum de Schelp. De entree is gratis en er wordt géén alcohol geschonken.

Heeft u als ouder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met jongerenwerker Cor van Duijvenbode, e-mail: corvanduijvenbode@welzijnskwartier.nl, tel: 06-12619553.

Buurtcentrum De Schelp is te vinden aan de Suurmondstraat 1 te Katwijk.