REGIO – De provincie en de gemeente Katwijk organiseren op dinsdagavond 19 september een inloopavond over het definitieve Esthetisch Programma van Eisen (EPvE). In het EPvE staat de vormgeving van de weg beschreven voor de inpassing van de N206/Ir. G. Tjalmaweg.

Het EPvE is een belangrijk document bij de aanleg van de RijnlandRoute, en beschrijft de vormgeving van de weg. In het EPvE worden afspraken gemaakt over de esthetische aspecten van de inpassing van de weg. Het document vormt een toetsingskader bij het beoordelen van de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Tijdens de inloopavond lichten medewerkers van de provincie ook de plannen toe voor de inrichting van de noordelijke parkzone, de groenstrook tussen de Tjalmaweg en de woningen van Valkenburg. Deze strook wordt meegenomen in het EPvE.

Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 19 september tussen 19.00 en 21.00 uur bij de Burgerzaal van het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 Katwijk. Medewerkers van de provincie en de gemeente Katwijk geven dan informatie over het EPvE, het project N206 Tjalmaweg en de RijnlandRoute en het besluitvormingsproces van de gemeente Katwijk.

Comments

comments

DELEN