Voor startende en bestaande ondernemers is er iedere dinsdag het inloopspreekuur in het Ondernemershuis Katwijk.

Erik Don, de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Katwijk houdt daar wekelijks van 14.00 – 17.00 uur spreekuur. Erik is binnen de gemeente het aanspreekpunt voor (startende) ondernemers, geeft advies en informatie, en helpt hen de juiste weg te vinden in gemeente- en overheidsland.

Ondernemers kunnen op het spreekuur terecht voor advies en/of informatie over onder andere geschikte bedrijfshuisvesting, bedrijventerreinen en locaties, een eigen bedrijf starten of vestigen in de gemeente Katwijk, mogelijkheden om uw bedrijf uit te breiden en nog veel meer.

Ondernemen en ontmoeten
Ondernemershuis Katwijk is een ontmoetingsplek voor (startende) ondernemers, netwerkorganisaties en gemeente. In het Ondernemershuis Katwijk is aandacht voor begeleiding en ondersteuning van (innovatieve) startende ondernemers. Hier kunnen (startende) ondernemers gebruik maken van een werkplek, werkruimte of spreekkamer en worden netwerkevenementen, trainingen en workshops verzorgd. Er wordt aansluiting gezocht bij kennis- en onderwijsinstellingen en personen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier re-integreren.

Voor meer informatie over wat het ondernemershuis Katwijk te bieden heeft, kijk op: www.ondernemershuiskatwijk.nl

Comments

comments

DELEN